Ratkaisukeskeistä valmennusta etäyhteydellä

Oletko jumissa erilaisten valintojen edessä, oletko itsekriittinen tai tunnetko riittämättömyyttä?

Ratkaisukeskeisenä valmentajana voin auttaa sinua huomaamaan omia voimavarojasi ja vahvuuksiasi, sekä löytämään askelia kohti tavoitteita. Tavoitteiden asettamiseen saat tukea valmennuksessa, ja tarkoituksena on edetä juuri sinun toiveidesi mukaan.

Minulta et saa valmiita vastauksia tai elämänohjeita, mutta kuuntelemalla, kysymällä ja olemalla läsnä voin auttaa sinua löytämään suuntasi kohti seuraavaa etappia.

Valmennuksen avulla voit vähentää stressiä asioista, jotka eivät elämässäsi toimi, ja keskittyä sinulle tärkeisiin juttuihin. Voit myös oivaltaa itsestäsi jotain uutta!

Usein kiinnitämme huomiota virheisiin ja epäonnistumisiin, emmekä muista, miten lukemattomilla tavoilla jo nyt olemme onnistuneet.

Valmennuksessa nostetaan esille pieniäkin saavutuksia, joista voit ponnistaa kohti uusia tavoitteita. On tärkeää huomata onnistumiset, jotka herättävät positiivisia tunteita ja ruokkivat uusia saavutuksia.

Valmennuksessa käytän asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan (esimerkiksi stressinhallintaan liittyen) myös mindfulnessia ja Metsämieli®-menetelmää. Niiden teemoja ovat muun muassa läsnäolotaidot ja luonnon hyvinvointivaikutukset, joihin asiakas saa ohjausta. Näitä menetelmiä asiakas voi hyödyntää myös itsenäisesti tapaamisten välillä.

Minulla on pitkä kokemus esimiestyöstä, jossa olen hyödyntänyt valmentavaa johtamistapaa, sekä mindfulnessia stressinhallinnan apuna.

Näistä kokemuksista ammennan myös valmennustapaamisissa. Metsämieli-menetelmä yhdistää luonnon hyvinvointivaikutukset edellä mainittuihin. Voit lukea minusta lisää täältä.

Etävalmennuksen etuna on, ettei sinun tarvitse matkustaa tapaamiseen, vaan riittää että sinulla on rauhallinen paikka keskusteluun tietokoneen tai kännykän avulla.

Varaa aika lähettämällä sähköpostia johanna@daimon.fi. Kun olemme sopineet valmennusajan, saat Google Meet -linkin sähköpostiisi.