Verkkokurssit

Mindfulness-verkkokursseilla opit enemmän itsestäsi, esimerkiksi tarjolla on eri pituisia kursseja, joiden avulla pääset kehittämään läsnäolotaitojasi, stressin hallintaa ja tuomaan lisää levollisuutta elämääsi.

Verkkokurssi Levollisuutta arkeen luonnosta ja mindfulnessista lanseerataan alkusyksystä! Seuraa ilmoituksia Tapahtumat-sivulla ja somessa.

Mindfulness-menetelmä auttaa meitä syventymään hetkeen ja vapautumaan mielen tuottamasta kiireestä ja stressistä. Kun yhdistämme tämän menetelmän luonnon läsnäoloon, voimme kokea syvemmän yhteyden itseemme ja ympäröivään maailmaan. Voimme tuntea maan pehmeän kosketuksen jalkojemme alla, kuulla lintujen laulun ja tuntea tuulen leyhäykset kasvoillamme.

Luonnossa mindfulness-harjoittelun avulla voimme havainnoida ympärillämme tapahtuvia muutoksia ja omia reaktioitamme niihin. Voimme oppia hyväksymään hetken sellaisena kuin se on, ilman arvostelua tai vastustusta.

Stressin hallintaa mindfulness-menetelmällä opi enemmän itsestäsi.

Kuvittele itsesi istumassa metsän rauhassa. Sulje silmäsi hetkeksi ja tunne maan vakaan tuen kehossasi. Hengitä syvään ja aisti raikkaan metsäilman täyttävän keuhkosi. Avaa silmäsi ja huomaa ympärilläsi olevan luonnon kauneus. Havainnoi puun kuoren tekstuuria, tunnustele sammalen pehmeyttä ja kuuntele lehtien hiljaista kahinaa tuulessa. Ole täysin läsnä tässä hetkessä.

Tule mukaan verkkokurssille, jossa yhdistämme mindfulnessin voiman ja luonnon parantavan vaikutuksen. Kurssin aikana opit harjoituksia, jotka auttavat sinua syventämään läsnäoloasi ja hyödyntämään luonnon voimaa oman hyvinvointisi edistämiseen ja stressin hallintaan.