Verkkokurssit

Mindfulness-verkkokursseilla opit enemmän itsestäsi. Tarjolla on eri pituisia kursseja, joiden avulla pääset kehittämään läsnäolotaitojasi, stressin hallintaa ja tuomaan lisää levollisuutta elämääsi.

Läsnä elämässä – Levollisuutta arkeen luonnosta ja mindfulnessista -verkkokurssin avulla voit ottaa askeleita kohti tietoisempaa elämää.

Mindfulness-menetelmä auttaa meitä syventymään hetkeen ja vapautumaan mielen tuottamasta kiireestä ja stressistä. Kun yhdistämme tämän menetelmän luonnon läsnäoloon, voimme kokea syvemmän yhteyden itseemme ja ympäröivään maailmaan. Voimme tuntea maan pehmeän kosketuksen jalkojemme alla, kuulla lintujen laulun ja tuntea tuulen leyhäykset kasvoillamme.

Luonnossa tehtävän mindfulness-harjoittelun avulla voimme havainnoida ympärillämme tapahtuvia muutoksia ja omia reaktioitamme niihin. Voimme oppia hyväksymään hetken sellaisena kuin se on, ilman arvostelua tai vastustusta.

Stressin hallintaa mindfulness-menetelmällä opi enemmän itsestäsi.

Tule mukaan verkkokurssille, jossa yhdistämme mindfulnessin voiman ja luonnon parantavan vaikutuksen. Kurssin aikana opit harjoituksia, jotka auttavat sinua syventämään läsnäoloasi ja hyödyntämään luonnon voimaa oman hyvinvointisi edistämiseen ja stressin hallintaan.

Muut tuotteet: