Mindfulness

Mindfulness, stressinhallintaa ja tietoista läsnäoloa.

Mindfulness on tietoista, hyväksyvää läsnäoloa ja mielen harjoittamista. Sen avulla voimme kehittää muun muassa tunnetaitoja, itsetuntemusta, kehotietoisuutta ja mielen hyvinvointia.

Jo muutaman viikon harjoittelun on todettu aiheuttavan merkittäviä muutoksia aivojen rakenteessa. Uusimpien neurotieteellisten tutkimusten avulla on saatu selville, mihin harjoitusten vaikutukset perustuvat.

Mindfulness auttaa tulemaan tietoiseksi omista ajatuksistamme ja keskittymään läsnä olevaan hetkeen. Ylikierroksilla käyvät ajatukset aiheuttavat kaaoksen tunnetta.

Harjoituksista voi löytyä apu esimerkiksi keskittymiseen, mielen rauhoittamiseen ja unen parantamiseen. Mindfulness onkin loistava menetelmä stressin hallintaan!

Mindfulness-harjoituksia tehneet ovat yllättäen huomanneet säästävänsä paljon aikaa olemalla läsnä ja tietoisia siitä, mitä tekevät. Onkin helpompaa tehdä työtä ja muita vaativia tehtäviä, kun osaa keskittää kaiken huomionsa tärkeisiin asioihin.

Katso video, jolla mindfulnessin kehittäjä Jon Kabat-Zinn kertoo menetelmästä.

Pidän eripituisia Mindfulness-kursseja ja -retriittejä Etelä-Suomessa ja etänä. Seuraa kurssitarjontaa tapahtumasivuilla ja somessa. Voit myös ottaa minuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Järjestän myös tilauksesta ryhmille ja yrityksille erilaisia koulutuksia, joita voidaan teemoittaa työhyvinvointiin, tunne- tai läsnäolon taitoihin tms.

Seuraa tulevia koulutuksia Tapahtumat-sivuilta

Kysy myös koulutuksia omalle ryhmällesi.