Metsämieli®- menetelmä

Metsämieli- menetelmällä voit kehittää hyvinvointiasi luonnossa. Se yhdistää luonnon terveysvaikutukset mielentaitoja vahvistaviin harjoituksiin. Metsämieli-menetelmän avulla voidaan saavutat hyvinvointia luonnossa kehittäen itsetuntemusta ja läsnäolotaitoja. Erilaiset harjoitteet auttavat rentoutumaan, virkistymään ja löytämään uusia näkökulmia.

Lue lisää Metsämielestä: https://www.metsamieli.fi/

Järjestän Metsämieli-luontoretkiä. Retken aikana tehdään läsnäoloharjoituksia ja pohditaan omaan arkeen sopivia voimavarahetkiä. Sinulla on mahdollisuus jakaa omia kokemuksiasi juuri sen verran kuin haluat. Retken tavoite on, että osallistuja saa kokemuksen luonnon rentouttavasta ja virkistävästä vaikutuksesta sekä ideoita erilaisiin tapoihin kehittää ja ylläpitää omaa hyvinvointiaan. Valitse sinulle sopiva ajankohta Tapahtumat -sivulta. Jos sopivaa tapahtumaa ei löydy, ota yhteyttä. Järjestän tilauksesta retkiä ja tapahtumia ryhmille.

Voit myös varata henkilökohtaisen ajan, jos haluat ohjaajan täyden huomion juuri sinun tilanteeseesi. Käytän ratkaisukeskeisiä menetelmiä ja yhdessä voimme löytää vahvuuksiesi ja voimavarojesi mukaisia etenemistapoja tilanteessasi. Joskus auttaa jo sekin, että voi luottamuksella puhua jonkun kanssa.

Valitse itsellesi tai ryhmällesi sopivin tapa löytää Metsämieli-menetelmällä hyvinvointia luonnosta!

Metsämieli-menetelmä hyvinvointia luonnosta
Metsämieli- menetelmä yhdistää luonnon terveysvaikutukset ja mielentaidot