Esittely

Olen Johanna Mohell. Koulutukseltani olen ratkaisukeskeinen valmentaja, mindfulness-ohjaaja sekä Metsämieli-ohjaaja. Yritykseni Daimon Flow tarjoaa hyvinvointipalveluja, kuten koulutukset ja luontoretket, ohjaten asiakkaitaan kehittämään mielen ja kehon hyvinvointia mindfulnessin ja Metsämieli- menetelmän avulla.

Itse olen malliesimerkki huolestuvasta ja suorituskierteeseen alttiista ihmisestä. Mindfulnessin avulla olen oppinut, kuinka mieltä voi harjoittaa valitsemaan oman hyvinvoinnin kannalta lempeämpiä ajatuksia ja tekoja. Minulla on pitkä kokemus esimies- ja asiantuntijatyöstä puhtausalalla, ja työhyvinvointi on minulle sydämen asia.

Haluan jakaa hyvinvoinnin parantamisesta sitä tietoa ja oivalluksia, joita itse olen saanut opiskeltuani ratkaisukeskeisyyttä, positiivista psykologiaa, läsnäolon taitoja, itsemyötätuntoa ja luonnon hyvinvointivaikutuksia. Niiden kautta olen saanut valtavasti voimavaroja vaikeisiin elämäntilanteisiin, ja selvinnyt musertavistakin käänteistä.

Olen liikkunut luonnossa lapsesta lähtien ja huomannut jo tuolloin, kuinka terapeuttinen ja lohdullinen luonto voi parhaimmillaan olla. Elämän kriisitilanteissa olen aina tiennyt, mikä auttaa; olen lähtenyt metsään selkiyttämään ajatuksiani ja saamaan lohtua luonnon rauhoittavasta läsnäolosta.

Haluan koulutuksissani ja luontoretkilläni antaa koskettavia kokemuksia ja tietoa siitä, kuinka rauhoittumisen ja läsnäolon taidot voivat auttaa Sinua elämään hyvää arkea. Uskon, että minulla on tässä paljon annettavaa, ja vertaistukea ja ohjausta annan täydestä sydämestäni.

Oheisella videolla kerron luontosuhteestani. Tervetuloa seuraamaan myös muita videoita YouTube-kanavallani! Tervetuloa myös tapahtumiin!

Alla tiivistettynä käymiäni koulutuksia ja aikaisempaa työkokemusta.

Koulutuksia eri osaamisalueilta:

Valmentaminen, mielen taidot: Ratkaisukeskeinen valmentaja, soveltavan positiivisen psykologian opinnot, mindfulness-ohjaaja, Metsämieli®-ohjaaja, Mielenterveyden ensiapu® 1 -koulutus, taideterapeuttiset menetelmät.

Kouluttaminen: Kehity kouluttajana, koulutussuunnittelu.

Esimiestyö: Leaderina kuntaorganisaatiossa, johtamisen erikoisammattitutkinto.

Puhtausalan kokemus:

  • SOL Palvelut Oy v. 1993-2000 SOL Palvelut: siivoustyöt, esimiesten sijaistukset, harjoittelujaksot AMK-opintojen aikana erilaisissa siivouspalveluiden yksiköissä (laiva, lentoasema, hotelli), työharjoittelu Skotlannissa, valtakunnallinen kartoitusprojekti vaihtomattopalvelussa (SOL Tekstiilipalvelut Oy).
  • V. 2001-2007 siivouksen mitoitusohjelmien kouluttajana Atop-Tieto Oy:ssä. Siivouksen asiantuntemus, ohjelmiston puhelintuki, koulutusten tuotteistaminen jne.
  • Järvenpään kaupunkikonserni v. 2007-2017. Siivouspalveluiden palvelupäällikkö, vastaten taloudesta, rekrytoinnista, hankinnoista, mitoituksesta ym. Nimike ja tehtäväkuva vaihtui konsernin sisällä organisaatiomuutosten mukaisesti: kiinteistömestari, erikoissuunnittelija, kehityskoordinaattori.

Työtaustastani kerron tarkemmin LinkedIn-profiilissani.